No Image

Është tani në Ipoh, Malajzi!

2011年1月28日 sekishow 0

バリ島で、音速珈琲廊(Sonic cafe)のプロモート、新たなレコーディングの準備等が来週から待ち受けております! 日々の日記は http://ameblo.jp/sekishow/ にてアップしております!よろしくお願いします。

No Image

2011年1月16日 sekishow 0

Roppongi jetojnë në botën e re, dhe shtëpia e plotë të konsumatorëve, stepë bari japoneze dritë artistit Tadaharu Kawamura-së, ka ngritur një seri të vënë përsëri në dritë në ngjyrë fazën, sallë përdorur, të tilla si gjethe. Titulli i ngjarjes është Kotatsu Neko. Këtë herë, ishte një dyqan që nuk ishte një ngjarje, por një ngjarje që e mbante atë. Si titull, por u ecën në Mattari ndjenjë ngjarje, në gjysmën e dytë, z DJ kujun është mposhtur daulle, edhe unë zhduken është ngjyra Bali, dhe ose në një shije të mbyllur, ajo ka ngritur,ja(笑) Përveç këngëve në CD këtë herë, kam luajtur improvizim me një titull në vend, duke luajtur me të. Më vjen keq, ata që kanë arritur të qëndrojnë përtej kapacitetit të planifikuar. Herën tjetër është një shfaqje qiri në Kashiwabura An. Unë mendoj se ajo do të bëhet një shije të ndryshme nga jetojnë në botën e re kështu që faleminderit për everyboby,ja

No Image

2011Vitin Gëzuar Vitin e Ri!

2011年1月3日 sekishow 0

2011. Gëzuar Vitin e Ri. Këtë vit shkova në Ise Shrine. Ju faleminderit shumë vitin e kaluar. Faleminderit përsëri këtë vit,ja!! Për të gjithë të jenë të shëndetshme dhe të mrekullueshme vit