Thanks gallustër Yotsuya

★ të gjithë që vijnë për të jetuar Rocca Frankenstein, thank you.
Kjo ngjarje u sponsorizua nga Janakatta tyre lumtur ne një kohë të gjatë që nga viti. w

Rock-sponsorizuar ngjarje e pastër që drejtoj anijen / goo.
Chan Tapiko mund / goo, pop-chan, është një mik i 20 vjet dhe së shpejti! !

Çfarë me të vërtetë shkon. . .
Në hendekun kohore mes profesionale dhe amatore, si të gjithë, ne kemi dy gëzimet dhe hidhërimet.

11Një vit më parë, së bashku ose të bëjë një CD raportuar në, himne Tapiko unë kam është se ju duhet së bashku disa herë në të jetojnë dhe regjistrimin, i pari bashkë-yll është sot pop-chan!

Shinjirarenai!

Roca vendosur ★ lista Hula
I love you for Tsu Piki ftohtë (këngë të vjetra!)
Gjatë jetës sime
Largohuni nga jeta
Mjek
Unë qeshi mami
Të tjera dy këngë të mbuluar.

Udhëtim të shkurtër nëpër botë dhe muzikë, ju gjithashtu duhet Doktor cep 游 Bimashita njohur. w

Raibuibe tani e plotë të këngëve zbavitëse për të ftuarit për të marrë pjesë mund të / goo.

Roca Hula ★ hyn periudhë të regjistrimit tani.

Ne gjithashtu njoftoi në skenë, prapaskenë gjatë Meguro 23 korrik (dhe për një kohë) Night Live Jawa Candle në Bali dhe instrumentet e mia, kalimba dhe grupeve,

Kafe Bar Velocity (Sonc kafe)Instrumentet që janë të organizuar në grupe dhe Java, Seki Show & Motrat bukur(Motrat Chantix) është një CHAMPLE jetojnë.

Rezervime, ju lutem mail emrin tuaj nga shteti numri i kontakteve.
60Është emri i kufizuar jetojnë.

Ta-ta tani për tani ju në vendin!


Be the first to comment

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.


*


CAPTCHA