2011Vitin Gëzuar Vitin e Ri!

2011 年.

Gëzuar Vitin e Ri.

参 Rimashita këtë vit shkoi në Ise.
Ju falënderoj për vitin e kaluar.
Thank you again këtë vit!!

Për të gjithë të jenë të shëndetshme dhe të mrekullueshme vit


Be the first to comment

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.


*


CAPTCHA